smaj

Direktlänk till inlägg 28 juli 2012

Bloggen

Av Maria - 28 juli 2012 23:46

Denna blogg avslutas här men fortsätter i en annan ny blogg. För er som vill fortsätta följa mina stickalster och lite till får göra det på denna länk:

HUND & HANTVERK


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 24 juli 2012 06:53

Köpt en virkbok denna gång som bara handlar om fyrkanter. Testar också nu att göra inlägg med androiden. ...

Av Maria - 23 juli 2012 18:40


I år har jag satt physalisfrön och lyckats få en stor planta som trivs bra på vår inglasade altan. Jag tycker det är en jättegod liten frukt och helst då kylskåpskall. Har tagit bild  på frukterna med solljus som lyser igenom skalet. Där kan man se h...

Av Maria - 24 maj 2012 08:34

Hittade ett nystan i ett härligt bomullsgarn i många läckra färger på rea i en affär i stan. Garnet heter Katia Bombay och finns i flera olika färger vilket jag misstänkte och Googlade på det. Fann då bl.a denna länk där man kan se alla plus fler sor...

Av Maria - 6 maj 2012 17:59

Då var ett par fingervantar klara som stickats i melerat färgat garn. Detta blir ju inte så bra till fingervantar är väl bara ett erkänna, eller så är det lite kul att fingarna har olika färger. Sköna är dom ialla fall med den tunna fina ullen. Komme...

Av Maria - 1 maj 2012 07:17

På kvällstid har jag ägnat mig åt att sticka flera par strumpor till bäbisar som är på gång. Har två bäbisar på gång som jag känner.  Nu för tiden vet man ju vad det är för kön på bäbisarna innan de föds och det kan var bra när man ska göra något til...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se